15 Mars

Its been a great weekend. Haft middag hos oss- got to say att det inte va det godaste jag gjort men det blir lite jobbigare att fokusera på maten när bebis är i bilden. Det var mysigt iaf 😀 I like how my first guests had to babysit so I could make a toilet visit. Min man skulle ställt upp men han behövde köpa lite saker som jag hade missat – oops.

Börjat med att läsa inför första provet för osof nu. Getting slightly nervous. Jätte mycket att lära sig – not hard concepts men mycket. Juicy kurs. Massor om kroppen (muskler, ben, celler and so on ). So ive started och hoppas på att det kommer kännas lite bättre nästa vecka när jag har hunnit läsa lite mera. Ill keep you updated on how it goes.

Jag fick tillbaka biokemi tentan idag. Fick ge fullmakt till en buddy som hämta ut den och skicka via pics. Fick 11/12 poäng så det gick så bra som jag trodde. Vill ha resultaten från embryo nu men tror den kommer runt den 10/2. All this waiting drives me nuts 😵

Ska hämta ut min namnskylt med KI logo på 😀 Näringslivsutskottet fixa så man kunde beställa dom. So excited. Kanske lite tidigt men its good to be prepared ey! Ännu en reminder att man har komit in. Puts me in a good mood everytime!

Jag vet inte om jag har nämnt att KI har gym för studenterna (och anställda). BASE.  Ser jätte bra ut. Har inte kollat om man får ta med sig little one men ska kolla upp det.  Speaking of träning. Jag har bestämt mig. Det får bli löpning och sen är det exercise videos som min bästa barndomsvän har gjort på youtube med ELLE in france! Yeah its in french! (Fattar inte att hon är flytande i språket nu – Well done!) anyway hon har gjort en 30min cardioworkoutsession check it:

Try it!

Important info:

Jag insåg precis att det är antagningsdags snart. Jag kommer finnas här om ni har frågor om TAPIL. Det är bara att skriva så försöker jag svara på frågorna så gott jag kan! 15 Mars öppnar antagning. Glöm inte att skicka in ansökan till TAPIL separat till KI.

Jag avslutar januari med lite bilder på min food. Apple roses och shakshuka som blev yummie:

img_4464
apfelroses easy and yummie!
img_4465
shaaakshuukaa med sötpotatis och spenat! mmm

Have a great week!

 

 

 

 

 

Advertisements

One thought on “15 Mars

  1. Ramlade in på din blogg. Redan intressant. 🙂
    Jag drömmer också om att bli tandläkare men betygen räcker inte till. Utan kommer satsa på HP samt Tapil till nästa höst. Är nyfiken kring tapil då du kom in på via tapil. Hur går det till? Har man chans att komma in på tandläkarprogrammet via tapil? 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s